Vesikattoliike Hännikäinen on perustettu 2018 ja on osa Solarnen Oy:tä. Yrityksen perustivat kaksi veljestä, jotka halusivat työskennellä yhdessä rakennusalalla.  Yhteinen 15 vuoden kokemus vesikattotöistä antaa erinomaisen pohjan aloittaneille yrittäjille.

- Yrittäjyys avasi mielenkiintoisia uusia mahdollisuuksia. Vesikattotöiden lisäksi olemme erittäin innostuneita tuomaan markkinoille uusia innovatiivisia tuotteita ja toimintatapoja.  Lisäksi voimme toimia entistä vastuullisemmin ja asiakaslähtöisemmin. Asiantunteva ja monipuolinen palvelu ohjaa koko toimintaamme, kertoo veljes Cristian.


Monipuolisesta kokemuksesta on ollut paljon hyötyä. 500 kattoremontin lisäksi veljeksillä on kokemusta mm. myynnistä, opiskelusta ulkomailla ja vuoristo-oppaana olemisesta.  Yrityksen perustaminen on työllistämisen lisäksi lähentänyt veljeksiä entisestään. 

- Kaikesta opitusta ja kokemasta on ollut paljon hyötyä. Lisäksi on ollut mukava huomata, miten yhteen hiileen olemme puhaltaneet. Aina on joustettu ja autettu toinen toistamme. Pienet veljesten kärhämät kuuluvat tietysti asiaan, nauraa veljes Matthias.

Vastuullisuus ja korkea laatu tavoitteena

- Vastuullisuus ja korkea laatu oli heti alussa molemmille tärkeää. Varauduimme, että alkuun saattaa tulla odottamattomia ongelmia mm. logistiikan tai sään vuoksi. Päätimme kuitenkin yhdessä että laadusta emme tingi ja läpinäkyvyys meidän ja asiakkaiden kanssa on oltava 100%, kertoo Veljes Mathhias.

- Ennen Joulua päätimme ensimmäisen vuoden ja katsoimme taaksepäin, missä onnistuimme ja mitä voimme parantaa entisestään. Oli positiivista havaita ettei projekteistamme tullut ensimmäistäkään reklamaatiota ja asiakkaat olivat vilpittömästi erittäin tyytyväisiä työhömme, kertoo Veljes Cristian.


Vuosi 2020

- 2020 haluamme tuoda yritystämme paremmin ihmisten tietoisuuteen Varsinais-Suomessa. Uskomme että töitä riittää edelleen hyväntuulisille ja ammattitaitoisille veljeksille. Lisäksi keskitymme hankkeiden johtamiseen ja uusien tuotteiden lanseeramiseen markkinoille. Olemme avoimia uusille projekteille ja yhteistyökumppaneille, kertovat Veljekset.